Ik heb altijd al een passie voor fotografie gehad.

Dat we als mens in staat zijn om een moment te kunnen vastleggen voor de eeuwigheid, vind ik fascinerend. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Door mijn achtergrond als zangeres/actrice heb ik zelf kunnen ervaren hoe het is om voor de lens te staan en heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om je op je gemak te voelen bij de fotograaf. Mijn kracht als fotografe is dat ik oprecht geïnteresseerd ben in mijn model en goed aanvoel hoe ik je op je gemak kan stellen. Echte momenten van echte mensen vastleggen is mijn passie.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als zangeres. Na mijn studie aan het Conservatorium ben ik werkzaam geweest in musicals, kindertheater, dinnershows en bands in binnen- en buitenland. De afgelopen jaren werk ik voornamelijk als zangeres voor Diva Dichtbij. In dit werk mag ik zingen voor mensen met dementie. En ik kan oprecht zeggen, dat dit het mooiste en meest voldoening gevende werk is dat ik tot nu toe heb mogen ervaren. Mensen blij maken is mijn drijfveer. En hoe leuk is het dat dat zowel kan met zang als met fotografie.

mijn favoriete modellen

Mijn favoriete model om vast te leggen is uiteraard mijn lieve dochtertje. Alle clichés zijn waar dat de tijd extra snel lijkt te gaan als je een kindje krijgt. Ze veranderen zo snel, er zijn zoveel ‘eerste keren’, misschien herken je het wel dat je het moment wil vastleggen om op die manier toch een soort grip te krijgen op de tijd. Fotografie is voor mij emotie. En emotie is voor mij mijn gezin. Ik kan er echt van genieten om mooie momenten vast te leggen als herinnering voor later.

'Niet de camera maakt de foto, maar het oog van de fotograaf'

contact tussen de fotograaf en het model

Ik geloof dat de mooiste foto’s ontstaan vanuit een open en echt contact tussen de fotograaf en het model. Als dit je aanspreekt, ben ik de fotograaf voor jou.